Friday, 23-08-2019, 14:04
ȘCOALA GIMNAZIALĂ "ȘTEFAN CEL MARE" DANCU
Acasă | RSS
MENIU PRINCIPAL
CONTACT
 • COMUNA HOLBOCA, JUDEŢUL IAŞI, STR. DALIEI NR.5, tel/fax 0232/293134, web: www.scoaladancuis.ro, mail: scoaladancu@yahoo.com
  VREMEA
   Categoriile secţiunii
   Fişierele mele [10]
   Sigla [0]
   Acasă » Fişiere » Fişierele mele

   Scoala pentru valori autentice
   19-12-2017, 12:23

   SCOALA PENTRU VALORI AUTENTICE

   În cadrul Proiectului „Școala pentru valori autentice”,organizat de ISJ Iași, la Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare” Dancu s-au desfășurat la nivelul învățământului preșcolar, primar și gimnazial activități care au promovat valoarea lunii decembrie , generozitatea.

   Elevii, părinții și cadrele didactice s-au mobilizat pentru a face gesturi frumoase față de copiii și familiile acestora cu o situație materială precară. Preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit au realizat o activitate caritabilă în parteneriat cu Parohia “Sf.Ilie” din Dancu , donând haine, alimente, dulciuri și jucării pentru copiii din comunitatea locală.

   Elevii claselor V-VIII au confecționat felicitări pentru colegii lor mai mici, dar și pentru prietenii lor, elevii de la Liceul Teoretic “Mihail Sadoveanu” din Călărași, Republica Moldova , parteneri în Proiectul „Tradiții și obiceiuri românești”. De asemenea, au făcut mici cadouri elevilor din școală, cu o situație materială precară. Elevii claselor primare au confecționat podoabe cu care au împodobit bradul de Crăciun și au interpretat colinde, aducând bucurii tuturor colegilor și părinților.Cu ocazia Zilei Minorităților, elevii clasei a V-a A au transmis mesaje pozitive colegilor rromi, iar cei din clasele a VI a și a VII-a au prezentat tradițiile specifice rromilor.

    

   Director                                                                                                       Director adjunct

   Prof. Mistreanu Dumitru                                                                           Prof. Melinte Mariana

    

    

   Activitatea lunii decembrie 2017: „GENEROZITATEA”

   Preșcolarii din Grădinița cu Program Prelungit Dancu împreună cu cadrele didactice și părintii au realizat o colectă de alimente, jucării și imbrăcăminte pe care  le- au donat Parohiei ,,Sf. Ilie Dancu pentru a fi dăruite copiilor nevoiași.

   Elevii claselor V-VIII au achizitionat cu prilejul ,, Săptămânii generozitătii ’’,haine, dulciuri, fructe in vederea distribuirii acestora elevilor cu o situatie precară din scoală.

   Elevii claselor primare au realizat podoabe cu care au împodobit  bradul.

   Elevii de la gimnaziu au confecționat și dăruit felicitări elevilor din clasele primare și elevilor de la Liceul Teoretic ,,Mihail Sadoveanu,, din Călărași, Republica Moldova.

   http://www.scoaladancuis.ro/photo/scoala_pentru_valori_autentice/5

   Profesori coordonatori:

   director: Prof. Melinte Mariana

   Prof.Neculau Carmen

   Prof. Dulamă Vasilica

    

   Categorie: Fişierele mele | Adăugat de: scoaladancu
   Vizualizări: 237 | Descărcări: 0 | Rating: 0.0/0
   ADRESE UTILE
   AVIZIER
   Căutare
   Prietenii site-ului
  • Blog-ul oficial
  • Comunitatea uCoz România
  • FAQ
  • Manual
  • Copyright MyCorp © 2019
   Site administrat de către uCoz